Βιβλιοπωλείο Books plus

Τρόποι πληρωμής και ασφάλεια πληρωμών​

Τρόποι πληρωμής

 • Πληρωμή με αντικαταβολή (μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας)
  Πληρώνετε τοις μετρητοίς όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία σας  (τα έξοδα αντικαταβολής κοστίζουν 1,90€ και χρεώνονται ανεξαρτήτως συνολικού κόστους παραγγελίας)
 • Πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές περιβάλλον τραπέζης.
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover οποιασδήποτε τράπεζας ή χρεωστική κάρτα, η οποία υποστηρίζει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, συνδέεστε απ ευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ίδιας της τράπεζας (ALPHA BANK), στην οποία δίνετε εσείς ο ίδιος εντολή να χρεώσει τη κάρτα σας, χωρίς να κοινοποιήσετε τα στοιχεία της στο
  βιβλιοπωλείο μας.
  Με αυτό τον τρόπο, η συναλλαγή γίνεται στο περιβάλλον κώδικα και των συστημάτων ασφαλείας της Τράπεζας και του e-banking, δεν κοινοποιείτε τα στοιχεία της κάρτας σας εκτός τραπέζης, τα στοιχεία της κάρτας σας δεν παραμένουν σε κανένα αρχείο εκτός τραπέζης. Στη συνέχεια η τράπεζα μας ειδοποιεί ότι για την παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί επιτυχής συναλλαγή. Εφόσον για οποιοδήποτε λόγο προκύψει διαφορά υπέρ του πελάτη, η διαφορά αυτή πιστώνεται υπέρ του πελάτη.
 •  Πληρωμή με την παραλαβή από το κατάστημά μας.

Ασφάλεια Πληρωμών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Alpha e-Commerce της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SecureSocketsLayer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.