Βιβλιοπωλείο Books plus

Βιβλιοπωλείο Books Plus

To 2016, στην καρδιά της Αθήνας, δύο άνθρωποι του βιβλίου με πολυετή εμπειρία, ο Βασίλης Παπαγιάννης και η Κατερίνα Μπατουδάκη άνοιξαν το ΒΟΟKS PLUS. Σε έναν σύγχρονο και ειδικά σχεδιασμένο χώρο τριών επιπέδων, ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί και να ανακαλύψει χιλιάδες τίτλους βιβλίων, σχολικών, χαρτικών, ειδών ζωγραφικής, παιχνιδιών αλλά και προτάσεων δώρου.
Εδώ θα βρει τα πάντα: ελληνική και διεθνή λογοτεχνία, ποίηση, ιστορία, έρευνα, φιλοσοφία και ανθρωπιστικές επιστήμες, ελληνικά και ξενόγλωσσα σχολικά βιβλία. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον μαγικό κόσμο του παιδικού βιβλίου, των εκπαιδευτικών παιχνιδιών αλλά και των ειδών ζωγραφικής και χαρτικών. Το χαρούμενο, εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας είναι πάντοτε στη διάθεσή σας, πρόθυμο να σας βοηθήσει για να κάνετε τη σωστή επιλογή και να σας ενημερώσει για μελλοντικές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις βιβλίων.
Φροντίζουμε να διατηρούμε τις τιμές μας σε ανταγωνιστικό επίπεδο εμπλουτίζοντας την ποικιλία μας με νέους τίτλους και είδη.
«Οι χαμηλές τιμές, οι εκπτώσεις και οι προσφορές θα είναι διαρκείς γιατί οφείλουμε να διατηρούμε το βιβλίο προσιτό σε όλους»